Jesenski-outfiti-za-dekleta

ZAČETEK ŠOLE

Ste pripravljeni na začetek šole?

Vrnitev v šolo je za otroke zelo poseben čas in zato je pomembno, da so otroci pripravljeni na začetek šole. Poletnih počitnic je konec in čas je, da sklenete nova prijateljstva, se prijavite na nove obšolske dejavnosti in si seveda nadenete nov, udoben in trendovski videz. Ker je vrnitev v šolo veliko več kot le nov začetek šole, je to začetek vseh dogodivščin v tej sezoni!

V Cool Kids vam ponujamo udobna  oblačila, ki so prilagojena potrebam otrok v šoli in sledijo njihovemu ritmu: nogometna tekma med počitnicami? Popolno! Razred matematike? Seveda! Ni dejavnosti, s katero se Cool Kids ne more spopasti. Odkrili boste tudi široko paleto modelov, in sicer od jogging in udobnih oblačil do popolnih outfitov. Široko paleto oblačil za dečke in deklice za vstop v šolo dopolnjuje tudi zbirka spodnjega perila.

Ko iščete oblačila za dečke in dekleta, pomislite na oblikovanje in vzdržljivost, predvsem pa na udobje in ne pozabite tudi na osebnost otroka. Pri Cool Kids se vam ni treba odločati, saj boste te lastnosti našli v vseh oblačilih v naši zbirki. Imamo obsežen katalog možnosti za otroke, stare do 8 let, in okuse, ki ustrezajo zahtevam vsakdanjega življenja.

Izbirate lahko med široko paleto oblačil, kot so puloverji, majice, srajce, hlače, jopice, obleke, krila in še kaj. Čas je, da obnovite oblačila, ki jih potrebujete za začetek šolanja! Ne pozabite, da osnovnih kosov, kot so kavbojke in majice, nikoli ni dovolj in bodo nepogrešljivi.

Če obstaja kos oblačila, ki je vsestranski, primeren za vsakodnevno uporabo in ga je enostavno kombinirati, potem so to kavbojke. So kot nalašč za začetek šolanja, saj so zelo trpežne. Odlično se ujemajo z vsemi vrstami oblačil in so iz sezone v sezono trend. Na spletnem mestu cool-kids.si lahko najdete različne sloge, dolžine in barve. Težko bo izbrati samo en model!

Bombažne majice so tako brezčasne kot klasične. Večina naših majic za šolo ima zabavno grafiko, ki bo navdušila najmlajše. Najlepše pa je, da jih je mogoče kombinirati s skoraj vsakim oblačilom.

Jogging oblačila za vrnitev v šolo

Jogging oblačila so ena izmed oblačil, ki jih fantje in dekleta najpogosteje nosijo, ko se vrnejo v šolo. Zdaj, ko je udoben slog trend, njegova uporaba presega telesno vzgojo ali dejavnosti po šoli. Obožujejo udobje in lahkotnost, s katero se lahko oblečejo s tovrstnimi oblačili. Če bi bilo odvisno od njih, bi vsak dan nosili jogging oblačila!

Naša jogging kolekcija za dečke in dekleta je zelo modna in ima kul dekorativne elemente, kot so sporočila in grafika.

V naši spletni trgovini boste našli različna oblačila za vsako priložnost in za vse stile: od elegantnih, klasičnih do Smart-casual ali v letošnjem letu zelo modnim preppy-stilu.

Klasični slog

Če smo tako mi kot naši otroci zagovorniki klasičnega sloga, se osredotočimo na brezčasne kombinacije: bele bombažne bluzice, srajce v kombinaciji s črnim ali mornarsko modrim krilom oz. hlačami. Celoto lahko dopolnite z volnenim puloverjem, pri deklicah še s trakom za glavo z elegantno rožo iz tila.

»Smart casual« ali t. i. poluradni slog

Udobje, dober okus in zmeren slog igrajo ključno vlogo v smart-casual kombinacijah. Kako doseči ta učinek? Smart casual slog je kombinacija elegance in urejenosti z udobjem in lahkoto. Takšne kombinacije združujejo brezčasne elemente oblačil z manj formalnimi poudarki in kroji: satenaste bluzice s stoječim ovratnikom ali bele bombažne majice z okroglim izrezom in okrasnimi volančki na ramenih v kombinaciji z bombažnimi hlačami z visokim pasom za deklice ali krilom, ki sega do kolen, z okrasnimi gumbki. Pri dečkih pa z običajno belo srajco ali s srajco z nežnim vzorcem v kombinaciji s chino hlačami ali z mornarsko modrimi kavbojkami in elegantno jakno ali volneno jopico.

»Preppy-stil«

Ta slog združuje eleganco, brezčasno klasiko in prestiž, vse s pridihom športnega videza. Kaj se skriva za tem slogom? Preppy-slog sega v leto 1920 in je bil sprva povezan predvsem z oblačili bogatih študentov prestižnih univerz. Trenutno je ta vroči trend opazen ne le v otroški in mladinski modi, ampak tudi v modi, namenjeni odraslim. In kako kombiniramo ta slog?

Pri deklicah so lahko to tunike, obleke, ki jih kombiniramo z majico z V-izrezom in volančki ali pa bela jopica na gumbe z V-izrezom v kombinaciji s krilom v črni ali rjavi barvi. Končni videz pa lahko dopolnite z belimi nogavicami do gležnja.

Pri fantih lahko kombinacija vključuje belo polo majico ali majico na zadrgo v kombinaciji s preprostimi bež ali mornarsko modrimi chino hlačami.

Spremljajte nas tudi na Facebooku: Cool-Kids.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]