Igralna podloga rožica – zlata

129,99

Groba preproga ali trda tla niso najboljša platforma za igranje vašega otroka. Ta otroška igralna podloga je revolucionarna alternativa, kjer lahko vaš otrok raste in se uči skozi leta. Izdelana je pod strogim nadzorom, tako da ima ta igralna podloga rožica najvarnejše materiale za otroke.

Za razliko od večine množično proizvedenih otroških izdelkov je ta otroška igralna podloga testirana, da presega evropske in mednarodne standarde igrač. Vašemu otroku bo všeč njihov novi prostor za igranje.

Šifra: 5903313983136 Kategorije: , , ,

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]