Igralni poligon iz pene roza

229,99

Vsak starš sanja o igrišču, ki je varno, udobno in hkrati zagotavlja maksimalno zabavo.Penasta struktura, sestavljena iz 5 elementov, je zelo lahka. Vaš malček zlahka premika posamezne elemente in z njimi sestavlja najrazličnejše strukture.

Igrišče, poligon z ovirami in počivališče – spodbudite otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Igrišče Misioo postane prostor, kjer lahko ustvarjate skupne spomine in podpirate razvoj vašega otroka.
Vsi elementi seta imajo snemljivo prevleko, ki omogoča lažje pranje posameznih modulov v pralnem stroju.

Šifra: 5903313562003 Kategorije: , , ,

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]