Prikaz vseh 4 rezultatov

Ko otrok postane bolj aktiven in mobilen, je najpomembnejša naloga staršev, da zagotovijo njegov telesni razvoj – predvsem tako, da mu zagotovijo udobne in varne pogoje za igro in vadbo novih veščin.

Mesto, ki je kot nalašč za to, so tla, vendar jih moramo ustrezno pripraviti. Otrok, ki se uči prevračanja in trebuščka nazaj, poskusov plazenja in nato plazenje, mora imeti primerno podlago. Podlaga, na katero jih položimo, ne sme biti pretrda ali preveč spolzka, predvsem pa mora biti čista – zato bo otroška podloga idealna izbira za vas in vašega otroka.

 

.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]