VRAČILO BLAGA

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo v roku 14 dneh od prevzema blaga podjetju na naslov Tanja Miholic s.p., Ješenca 23F, 2327 Rače, Slovenija ali elektronski naslov info@cool-kids.si sporočiti, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je treba vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Ko vračate artikle prodajalcu morate priložiti kopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo.

Artikle pošljete na naslov prodajalca: Tanja Miholic s.p., Ješenca 23F, 2327 Rače, Slovenija.

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport.

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo opravljenih vplačil vključno s stroški dostave bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Vračilo artiklov po preteku 14 dni

Vračilo artiklov je možno tudi po preteku 14 dni, in sicer od 15. do vključno 30. dne je možno vračilo artiklov kot je predhodno določeno. Vračilo kupnine se v tem primeru izvede kot dobropis na uporabniški račun naročnika. 

V kolikor si naročnik ni ustvaril uporabniškega računa se vračilo izvede v obliki darilnega bona s kodo, ki ga naročnik prejme na svoj elektronski naslov.

PRENESI OBRAZEC ZA VRAČILO