Naše poslanstvo je ponuditi veliko izbiro prikupnih in kakovostnih oblačil ter starše osrečiti, malčke pa popeljati v svet kot aktivne, samozavestne in srečne osebe.

NAJBOLJŠE ZA VAŠE »COOL OTROKE«

Cool kids ni tako kot večina drugih butikov, temveč je otroški butik z osebnostjo. Otroci tečejo, se smejijo, jokajo, tepejo, se mažejo in objemajo … Otroci rastejo. Njihova lepota je v tem, da so pristni, njihova oblačila pa krojena primerno njihovemu načinu življenja. Naj si otroci sami postavijo svoje modne trende z oblačili, ki ustrezajo njihovemu razpoloženju. In tu nastopimo mi − oblačila iščemo tako, da smo izvirni in se osredotočamo na prodajo najbolj modernih in predvsem najboj kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah, prav tako pa morajo biti oblačila udobna, prijetna in varna za otroka. Vedno iščemo nove ideje in spremljamo najnovejše trende, saj vam le tako lahko ponudimo najboljše za vaše »cool otroke«.

PODARITE NEKAJ POSEBNEGA

Kot majhnemu družinskemu podjetju je naš največji izziv, da lahko prevladujemo nad velikimi ponudniki in trgovci na spletu. V zameno pa imamo nekaj, kar je večina velikih podjetij že zdavnaj izgubila – nudimo bližino ljudem, kar je za nas največja prednost našega dela.

Verjamemo, da ravnamo s svojimi kupci tako, kot bi si želeli, da bi drugi ravnali z nami. Vsi imamo radi to, kar počnemo in želimo še naprej rasti in graditi Cool kids − nebo je naša meja!

Podarite otroku nekaj posebnega.

Podarite nekaj lepega, udobnega in uporabnega.

Podarite mu izdelke Cool kids, ki izstopajo po kakovosti in uporabi naravnih vlaken ter vedno dostopnih cenah!

Coll-kids-logotip