Jesenski-outfiti-za-dekleta

ZAČETEK ŠOLE

Vrnitev v šolo je za otroke zelo poseben čas in zato je pomembno, da so otroci pripravljeni na šolo. Poletnih počitnic je konec in čas je, da sklenete nova prijateljstva, se prijavite na nove obšolske dejavnosti in si seveda nadenete nov, udoben in trendovski videz. Ker je vrnitev v šolo veliko več kot le nov začetek, je to začetek vseh dogodivščin v tej sezoni!

Otroka-nenehno-zebe

ZAKAJ JE DOJENČEK ŠE VEDNO HLADEN? PREVERITE SESTAVO OTROŠKIH OBLAČIL!

Na občutek toplote in mraza vplivajo različni dejavniki in jih vsak človek občuti individualno. Ti dejavniki so med drugim lahko starost, spol ali izhodiščna telesna temperatura. Pomembni so tudi prehrana, telesna aktivnost, stopnja utrujenosti ali zdravstvene težave. Pogosto pa pozabimo, da lahko občutek mraza povzroči nekaj tako vsakdanjega, kot so neprimerna oblačila. Ne gre le za število slojev ali debelino oblačil, temveč tudi za tkanine, iz katerih so sešita otroška oblačila.

prikazna-cool-kids-blog-1

SPODNJE PERILO ZA DOJENČKE IN NJIHOVA POMEMBNOST

Otroško spodnje perilo, ki ga lahko oblečete na golo telo otroka brez strahu pred draženjem ali alergijami, je osnova garderobe vsakega otroka. Tukaj je nekaj primerov spodnjega perila za dojenčke, prav te vam toplo priporočamo in jih najdete v naši trgovini. Bodi Bodi je osnovno spodnje perilo, ki se nadene neposredno na telo. Bodi je[…]

Otrok-prihaja-iz-avtomobila

KAKO OBLEČI OTROKA ZA V VRTEC V TEM JESENSKO-ZIMSKEM ČASU?

V poplavi člankov »Kako obleči otroka za različne okoliščine« ne bo odveč tudi članek, povezan z vrtcem. Konec koncev, šele ko malčka pošljemo v vrtec, izvemo, kako izgledajo vsakodnevne dejavnosti našega otroka. In prav ta vrtčevska rutina je neločljivo povezana s tem, kako mora izgledati garderoba našega otroka. Namesto da se učite na lastnih napakah[…]

prikazna-cool-kids-blog-2

NAJMODNEJŠE BARVE OTROŠKIH OBLAČIL JESEN/ZIMA 2020/2021

Letos je ponovno potekal sejem »Pitti Immagine Bimbo«, ki je ena izmed najpomembnejših mednarodnih razstav otroške in mladinske mode. Med tem dogodkom so bile predstavljene najnovejše kolekcije priznanih oblikovalcev in proizvajalcev z vsega sveta. Te edinstvene predstave, ki so se odvijale v čarobnih Firencah, so bile kot vedno znanilec prihajajočih trendov v oblačilih, čevljih in[…]

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke