Jesenski-outfiti-za-dekleta

ZAČETEK ŠOLE

Vrnitev v šolo je za otroke zelo poseben čas in zato je pomembno, da so otroci pripravljeni na šolo. Poletnih počitnic je konec in čas je, da sklenete nova prijateljstva, se prijavite na nove obšolske dejavnosti in si seveda nadenete nov, udoben in trendovski videz. Ker je vrnitev v šolo veliko več kot le nov začetek, je to začetek vseh dogodivščin v tej sezoni!

Otroka-nenehno-zebe

ZAKAJ JE DOJENČEK ŠE VEDNO HLADEN? PREVERITE SESTAVO OTROŠKIH OBLAČIL!

Na občutek toplote in mraza vplivajo različni dejavniki in jih vsak človek občuti individualno. Ti dejavniki so med drugim lahko starost, spol ali izhodiščna telesna temperatura. Pomembni so tudi prehrana, telesna aktivnost, stopnja utrujenosti ali zdravstvene težave. Pogosto pa pozabimo, da lahko občutek mraza povzroči nekaj tako vsakdanjega, kot so neprimerna oblačila. Ne gre le za število slojev ali debelino oblačil, temveč tudi za tkanine, iz katerih so sešita otroška oblačila.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke