prikazna-cool-kids-blog-2

NAJMODNEJŠE BARVE OTROŠKIH OBLAČIL JESEN/ZIMA 2020/2021

Letos je ponovno potekal sejem »Pitti Immagine Bimbo«, ki je ena izmed najpomembnejših mednarodnih razstav otroške in mladinske mode. Med tem dogodkom so bile predstavljene najnovejše kolekcije priznanih oblikovalcev in proizvajalcev z vsega sveta. Te edinstvene predstave, ki so se odvijale v čarobnih Firencah, so bile kot vedno znanilec prihajajočih trendov v oblačilih, čevljih in dodatkih za otroke. Katere barve so prevladovale na modnih pistah na letošnji prireditvi in ​​katere izmed njih so bile ocenjene kot uspešnice? O jesensko-zimskih barvnih trendih 2020/2021 v otroški modi pa v današnjem članku.

Barve jesensko-zimske kolekcije 2020/2021

Kot vsako leto bodo tudi to jesen in zimo prevladovale tople, uravnotežene in rahlo nostalgične barve. Takšna barvna paleta je bila prikazana ne samo na sejmu »Pitti Immagine Bimbo«, ampak tudi med tednom mode v Parizu, New Yorku in Londonu. Na barvne trende so prav tako močno vplivali trenutni dogodki in informacije o podnebnih spremembah. Za poživitev otroških karakterjev pa na seznamu najbolj modnih barv niso bile samo umirjene in tople barve, temveč tudi energične in radostne.

Odtenki, ki so najbolj izstopali v tej sezoni

Topel odtenek rjave barve s pridihom bordo tonov

»Fired Brick« ali opečnata barva je izredno prijetna barva z izrazitimi rdečimi in bordo pigmenti. Nekaj te barve lahko najdete v jesenski kolekciji naših oblačil za deklice in dečke.

Odtenek opečnate barve se popolnoma prilega tako modnim, dolgočasnim tonom, lahko pa ga kombinirate tudi k oblačilom z rumenimi in oranžnimi poudarki.

Temno rdeča, bordo barva

V kontrastnih sestavkih je treba rdečo barvo kombinirati s temno modro ali z vojaško zeleno, pri nas pa lahko majico za fantke v bordo barvi, z modnim potiskom v modri barvi na sprednji strani, kombinirate s temno modrimi jogging hlačami in tako bo outfit zaključen v celoti.

Lahek, topel odtenek rjave barve z roza pigmenti

Na seznamu najbolj modnih jesenskih barv so tudi svetlejši, bolj nevtralni odtenki rjave – »Tawny Birch« in Sandstone. Med našo kolekcijo oblačil je zaznati kar nekaj tovrstnih odtenkov.

Svetlo rjava z rožnatimi pigmenti se lepo poda k rdeči, črni, beli, pa tudi k barvnemu odtenku terakote ali temne čokolade. Prav tako pa se zelo ujema s toplimi sivimi odtenki.

Oranžna niansa z rdečimi toni

Odtenek »Exuberance« je izjemno intenzivna, energična barva, ki se med drugim pojavlja tudi v naši kolekciji in jo lahko kombinirate v celoten »cool outfit«.

»Exuberance« se zelo prilega močno rumenim, rdečim, oker, bež, karamelno rjavim in zelenim tonom.

Temna in srednje pigmentirana modra

»True Blue« barva je razmeroma temna barva in jo lahko uvrstimo nekje med modro in mornarsko modro. Kombinirate jo lahko s podobnimi toni in tako ustvarite enobarvne kombinacije v celotnem slogu videza. Vendar ta barvna niansa ustreza veliko širši paleti barv − rjavo-oranžni, rjavi ali temno oz. olivno zeleni.

Zelo temno modra barva

Odtenek »Dress Blues« je izredno temno modra barva, ki je skoraj na robu črne in jo najdete v naši jesensko-zimski kolekciji.

Ta temna, a ne preveč nasičena barva, se lepo poda k beli in modri, lahko pa jo kombiniramo tudi s temno zeleno in z zelo temno rdečo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]