prikazna-cool-kids-blog-1

SPODNJE PERILO ZA DOJENČKE IN NJIHOVA POMEMBNOST

Otroško spodnje perilo, ki ga lahko oblečete na golo telo otroka brez strahu pred draženjem ali alergijami, je osnova garderobe vsakega otroka. Tukaj je nekaj primerov spodnjega perila za dojenčke, prav te vam toplo priporočamo in jih najdete v naši trgovini.

Bodi

Bodi je osnovno spodnje perilo, ki se nadene neposredno na telo. Bodi je najpogosteje na voljo v več različicah − popolnoma odpet, odpet na rami, pritrjen v mednožju ali oblečen čez glavo. Vredno je biti pozoren na to, da je bodi udoben in enostaven za oblačenje dojenčka ali otroka. Pol-rompersi ali žabice, torej hlače z nogicami, so popolna dopolnitev bodija. Posebej jih priporočajo manjšim otrokom, saj jim tako ni treba nadeti dodatnih nogavičk.

Majice − benkice

Udobna majica iz naravnega, zračnega in antialergijskega bombaža omogoča, da se vsak otrok počuti dobro v vsaki situaciji. Otroške majice so eden izmed najpogosteje izbranih elementov oblačil za dojenčka. Odpeta majica bo mladim staršem omogočila enostavno oblačenje novorojenčka brez nepotrebnega stresa. Te majice lahko odpnete ter razprete v celoti in so na voljo le v najmanjših velikostih, torej v velikostih 56, 62 in 68, zaradi enostavnosti in udobja njihovega oblačenja pa so namenjene najmlajšim otrokom.

Spalna oblačila

Pol-rompersi ali žabice za dojenčke so popolni z bodiji ali majico. Otroška stopala ostanejo pokrita, saj so to hlače z nogicami, tako da dojenčka ne bo zeblo. Poleg tega jih je zelo priročno obleči in sleči. Kot nalašč so za spanje, nošenje podnevi in ​​tudi za vsakodnevne sprehode. Ti izdelki so iz prijetnega materiala in izjemno praktični.

Izberimo pravi material

Vsi zgoraj navedeni izdelki, ki jih nadenemo neposredno na otrokovo nežno kožo, so osnovni element spodnjega perila. Zato je prva stvar pri nakupu pozornost na kakovost materiala in njegovo surovinsko sestavo. Izdelki naj bodo iz 100 % bombaža in mehki na dotik, predvsem pa varni za otrokovo kožo. Ta vrsta materiala (brez dodatka umetnih, pogosto alergenih aditivov) ne povzroča alergij, odrgnin in nudi veliko udobje pri nošenju. Najpomembneje je, da se perilo pri pranju ne skrči, ne razteza in ne izgubi barve.

Podrobnosti so pomembne

Spodnje perilo za dojenčke naj poleg kakovostnega materiala odlikuje tudi kakovost izdelave. Šivi ne smejo dražiti otrokove kože − uporabljati jih je treba z mehkimi, bombažnimi nitmi. Majice − benkice in bodiji morajo biti zaključeni z zatiči brez niklja, saj ti ne povzročajo alergij. Pri bodiju ali majici –benkici za dojenčke je vredno biti pozoren tudi na to, da so njeni rokavi zaključeni z zavihanimi manšetami, saj tako ščitijo pred stiskanjem.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]