HiPPBabyClub_Cool-kids

HIPP BABYCLUB V SODELOVANJU S COOL-KIDS

Draga mamica in očka,

čestitamo vama ob rojstvu vajinega malega čudeža narave. Verjamemo, da sta ga že komaj čakala in da sta se nanj pripravila z vso ljubeznijo, ki jo premoreta. Zdaj je v vajinih rokah in zanj sta pripravljena narediti vse na svetu, da se bo čutil ljubljenega, sprejetega in varnega.

Da v teh čudovitih, a hkrati izzivov polnih trenutkih ne bosta sama, bi vama pri HiPPu radi stali ob strani. Ravno za vaju in vajinega dojenčka smo pripravili HiPP BabyClub, kjer bomo z vama delili informacije o razvoju vajinega otroka, o negi in o njegovi prehrani. Komu drugemu bi lahko zaupali tako pomembne teme, kot strokovnjakom, ki imamo z dojenčki zelo veliko izkušenj? Že leta sodelujemo z največjimi strokovnjaki s področja prehrane in neprenehoma sledimo razvoju, pri tem pa smo glede predelave ves čas trajnostno in ekološko naravnani. Obilo izkušenj imamo tudi z nego otroka, saj že leta razvijamo zanj najbolj naravno in negovalno kozmetiko na osnovi mandljevega olja.

Vabimo vaju, da se pridružita najboljšemu HiPP BabyClub-u, ki mu danes zaupa že več kot 9.000 slovenskih staršev. Poleg izobraževalnih vsebin smo za vas pripravili tudi zabavne vsebine. Zbrali smo najpogostejša imena, ki so jih za svoje otroke izbrali starši vpisani v HiPP BabyClub. Vsake 3 mesece organiziramo bogat tematski foto-natečaj kjer lahko sodelujete le člani HiPP BabyCluba. Z nami sodeluje že veliko partnerjev, ki ponujajo popuste za svoje izdelke ali storitve, kot je fotografiranje, igranje v malem mestu, popust na otroška oblačilca,… Za vas smo pripravili tudi zanimive pobarvanke, ki jih lahko brezplačno prenesete. Članstvo v HiPP BabyClubu je seveda brezplačno in najpomembneje, vsi člani na dom prejmete uporabna HiPP darilca.    

HiPPBabyClub_Coolkids_2

Pridruži se HiPP BabyClub-u

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]