Bozicek-2022

BOŽIČ NAM ŽE TRKA NA VRATA!

Božič nam že trka na vrata!

Juhu, Božič nam že trka na vrata! Samo še dva tedna! Adventni venček, piškoti in božično drevo so stalni sestavni deli božičnih praznikov. In seveda pismo Božičku. Da bo pismo prispelo pravočasno in na pravi naslov, vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o pisanju božičnega pisma!

Pisanje pisma Božičku je za otroke ena najbolj razburljivih božičnih stvari. Ne le, da jim omogoča, da prosijo za tisto, kar želijo prejeti na božični dan, pomaga tudi ohranjati čarobnost božiča v družini, še posebej, če vaši otroci še verjamejo v Božička.

 

Bozicek-2022

 

Prav tako je odličen čas, da starši preživimo več časa s svojimi otroki, jih povprašamo o njihovih željah in jim pomagamo napisati pismo. Kako torej ustvariti lepo pismo za Božička?

Nekaj nasvetov, kako otroku pomagati napisati pismo Božičku.

  • Izkoristite to priložnost in svojega otroka naučite, kako pravilno nasloviti pismo, z naslovom v zgornjem desnem kotu, ki mu sledi »Dragi Božiček« nekaj vrstic spodaj in nato vsebino pisma pod tem.
  • Seveda se večina božične pošte vrti okoli ene stvari: seznama želja otrok. A ne gre le za materialne želje, kot sta nov avtomobilček ali punčka. Otroci pogosto napišejo tudi svoje osebne želje: da bi babica spet ozdravela ali da bi imela mamica in ati več časa za igro.
  • Spodbujajte svoje otroke, da lahko povedo o sebi, svojih hobijih in koliko so stari. So v predbožičnem času doživeli kaj razburljivega? Naj povedo, zakaj je božič tako pomemben za njih.
  • Otroka prosite, naj zapiše tri dobre stvari, ki jih je naredil letos, da bo Božiček videl, da se je lepo obnašal.
  • Spodbujajte njihovo ustvarjalnost tako, da jih prosite, naj na pismo narišejo nekaj božičnega. Pismu lahko priložijo svojo fotografijo. Božičku in njegovim škratom so slike, ki jih sami narišejo, vedno v veliko veselje. Seveda na koncu pisma ne sme manjkati drobna zahvala! Če so še premajhni za pisanje, lahko narišejo svoj seznam želja ali pa jim pri tem pomagate starši.

Za vas smo v Cool-kids pripravili predlogo Pismo-Bozicku, ki jo lahko brezplačno natisnete, da bo vaš otrok svoje želje Božičku napisal na lep list papirja.

Božičkov poštni naslov je:

BOŽIČEK
Za pravljičnimi vrati Poštarja Pavlija 7
2002 Maribor

Seveda pa lahko uporabite tudi finskega:

SANTA CLAUS
Santa Claus Main Post Office
FI-96930 Arctic Circle
FINLAND

Pismo-Bozicku-1

V kolikor objavite še Božičkovo pismo z željami vašega otroka na našem Facebook profilu bomo pisma zelo veseli. Med vsemi objavljenimi pismi bomo nekoga izžrebali in mu podarili eno majhno pozornost.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]