Nizozemsko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989, je specializirano za otroško modo od rojstva do 16 let. Sami ustvarjajo, oblikujejo, izdelujejo in prodajajo svoje blagovne znamke v več kot 50 državah. Njihov cilj je ponuditi kolekcije, ki so kvalitetne in po dostopnih cenah. Ustvarjajo visokokakovostno modo, s katero se otroci počutijo prijetno in lahko v njihovih izdelkih raziskujejo svet vse od rojstva. Njihovi brandi na področju otroške mode so: Dirkje, Koko Noko in DJ Dutchjeans.

Dirkje – razvija, oblikuje in prodaja prisrčne, udobne in cenovno dostopne kolekcije za novorojenček in otroke do 4 let.

Koko Noko - visoko kakovostna moda, v kateri se vaši otroci počutijo prijetno in lahko od samega rojstva dalje raziskujejo svet.

DJ Dutchjeans – ljubi urbani videz z ustvarjalnim pridihom. Otroci ne samo, da izgledajo trendovsko, ampak se lahko v njih tudi udobno gibajo. Oblačila so dovolj močna in kakovostna, da z lahkoto prenesejo vsako pustolovščino.

vgt-logo

Prikazovanje 1–36 od 107 rezultatov

Nizozemsko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989, je specializirano za otroško modo od rojstva do 16 let. Znamke: Dirkje, Koko Noko in DJ Dutchjeans.

20 %
Original price was: €19,99.Current price is: €15,99.
20 %
Original price was: €21,99.Current price is: €17,59.
40 %
Original price was: €20,99.Current price is: €12,59.
38 %
Original price was: €15,99.Current price is: €9,99.
25 %
Original price was: €28,99.Current price is: €21,74.
25 %
Original price was: €39,99.Current price is: €29,99.
20 %
Original price was: €17,99.Current price is: €14,39.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]