PINOKIO je poljski proizvajalec oblačil za dojenčke in otroke do 5 let. Več kot 90% oblačil je šivanih na sedežu podjetja na Poljskem, zato natančno spremljajo celoten proizvodni proces. So proizvajalec najvišje kakovosti izdelkov, saj so leta 2009 od Tekstilnega inštituta prejeli certifikat »Varno za otroka«. Več kot dvajset let izkušenj, najkakovostnejši bombaž in anatomska oblika zagotavljata svobodo majhnim uporabnikom, ki uživajo v njihovi raznoliki barvni paleti izdelkov z veselimi potiski. Kolekcije ustvarja ekipa kreativnih ljudi, ki skrbijo za udobje in lep videz otrok, kajti za nas ... VSAKA MAJHNA OSEBA POMENI VELIK IZZIV.

Kaj pomeni certifikat »Varno za otroka«? Certifikat prejmejo podjetja, katerih tekstilni izdelki so preizkušeni glede kakovosti, varne uporabe in vpliva na okolje. Raziskave se izvajajo tako glede vsebnosti škodljivih in strupenih snovi, težkih kovin in drugih nevarnih snovi kot tudi vpliva barvil, ki se uporabljajo za zdravje ljudi.

pinokio-logo

Prikazovanje 1–36 od 66 rezultatov

PINOKIO je poljski proizvajalec oblačil za dojenčke in otroke do 5 let. Več kot 90% oblačil je šivanih na sedežu podjetja na Poljskem.

Bluzice in tunike

Dekliška bluzica

14,99
20 %
Original price was: €19,99.Current price is: €15,99.
20 %
Original price was: €25,99.Current price is: €20,79.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]