Podjetje ETHEREAL je bilo ustanovljeno konec leta 2016. Ukvarja se s proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov za dojenčke. Materiali, uporabljeni za izdelavo njihovih izdelkov imajo certifikat Oeko-Tex 100 Standard in so narejeni z veliko skrbnosti ter ljubezni. Njihova blagovna znamka Daydream vsebuje široko paleto izdelkov za dojenčke, kot so posteljnina, odeje, tetra plenice, nosilne odeje, blazine za dojenje in še mnogo več. Izdelki Daydream imajo nalogo, da otroški svet spremenijo v pravo malo pravljico, ponudbo pa nenehno dopolnjujejo in širijo. Njihova misija:

"Občutite čarobnost izdelkov, narejenih z ljubeznijo"

Ethereal logo

Prikaz vseh 16 rezultatov

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]