Poljska blagovna znamka ponuja oblačila in dodatke za otroke od 0 do 9 let. Vsi njihovi izdelki so oblikovani in šivani v majhnem ateljeju, zahvaljujoč temu pa so dodelani do najmanjših podrobnosti. Ustvarjanje oblačil je njihova strast. K vsakemu projektu pristopajo z ogromnim srcem in poskušajo zagotoviti, da vsak kos oblačila, ki pride iz njihovega studia, ustreza pričakovanjem staršev, predvsem pa, da otroka spremlja v njegovem čudovitem otroškem svetu. Uporabljajo najkakovostnejše poljske tkanine. Odtisi na njih so trajni in imajo ustrezna potrdila, vsi materiali pa varni za otroke. Kroji so izbrani tako, da je našim najmlajšim strankam prijetno med igranjem in razvojem. Želijo, da njihovi izdelki prinašajo veselje in nasmejejo otroke.

Če imate radi, da ima vaš otrok nekaj unikatnega in je videti izjemno ... vas vabimo v svet Nitki Kid's Fashion.

nitki-kids-okrogel

Prikaz vseh 23 rezultatov

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]