Poljsko podjetje Nini že vrsto let razvija in izdeluje oblačila za dojenčke in otroke do 3-eh let. Vsi otroški izdelki so izdelani v njihovem podjetju, saj njihovi strokovnjaki iz meseca v mesec razširjajo svojo paleto izdelkov in bogatijo kolekcije glede uporabljenih materialov, barv in dizajnov. Pri izbiri materialov so posebej pozorni na varnost in skrbno analizirajo njihovo kakovost. Njihovi oblikovalci sledijo modnim trendom, ki jih skušajo vključiti v kolekcijo. O čem sanjajo vse matere na svetu? O zdravem, nasmejanem in modnem malčku.

Že več kot eno leto v svojih kolekcijah promovirajo ekološki bombaž, kjer pri proizvodnji namesto pesticidov uporabljajo naravne metode in snovi, kot so insekticidi, česen, citronska kislina, čili paprika in koristne žuželke. Ta bombaž se zbira ročno, saj se pri izdelavi takega bombaža ne uporabljajo kemikalije. Izdelki iz takšne preje zagotavljajo zelo občutljivo tkanino iz vlaken, ki ne vsebuje snovi, ki bi lahko dražila občutljivo otroško kožo - to je še posebej pomembno za alergike.

nini-logo

Prikaz vseh 25 rezultatov

Poljsko podjetje NINI že vrsto let razvija in izdeluje oblačila za dojenčke in otroke do treh let. Vsi otroški izdelki so izdelani v njihovem podjetju,

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]