Nemška blagovna znamka Blue Seven že več kot 40 let prepričuje z vrhunsko kakovostjo po ugodnih cenah in je ena najuspešnejših ponudnic na mednarodnem trgu oblačil. Modno podjetje, ustanovljeno leta 1929, zdaj upravlja tretja generacija. Njihovo vodilo se glasi: visokokakovostna moda po dostopnih cenah z najnovejšimi trendi doma in v tujini. Poudarek otroške kolekcije je na funkcionalnosti, varnosti, kakovosti in trajnosti, zato so skoraj vse trenutne kolekcije narejene iz organskega bombaža.

Leta 2010 se je Blue Seven pridružil platformi „ „Business Social Compliance Initiative (Pobuda za socialno skladnost podjetij)“. Cilj pobude amfori BSCI je spoštovanje socialnih standardov v svetovni vrednostni verigi. Sistematičen sistem spremljanja in kvalificiranja zagotavlja izboljšanje delovnih pogojev ljudi v državah proizvajalkah.

blue-seven-logo

Prikazovanje 1–36 od 65 rezultatov

Nemška blagovna znamka BLUE SEVEN že več kot 40 let prepričuje z vrhunsko kakovostjo po ugodnih cenah in je ena najuspešnejših ponudnic na mednarodnem trgu.

20 %
Original price was: €29,99.Current price is: €23,99.
20 %
Original price was: €25,99.Current price is: €20,79.
15 %
Original price was: €17,99.Current price is: €15,29.
15 %
Original price was: €17,99.Current price is: €15,29.
20 %
Original price was: €26,99.Current price is: €21,59.
20 %
Original price was: €26,99.Current price is: €21,59.
20 %
Original price was: €30,99.Current price is: €24,79.
20 %
Original price was: €30,99.Current price is: €24,79.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]