KAREN je znan poljski proizvajalec oblačil za otroke in dojenčke. Veliko pozornost dajejo podrobnostim, najboljše tkanine in unikatni dizajni pa zagotavljajo udobje malčkov in zadovoljstvo staršev. Vsak dan iščejo nove rešitve in ideje, da ne bi razočarali njihovega zaupanja. Zadovoljstvo otrok in staršev jih motivira, da nadaljujejo svoje poslanstvo. Njihova celotna ponudba je narejen na Poljskem iz poljskih tkanin, vsak od njih ima certifikate kakovosti in varnosti za malčka. Vsako sezono uvajajo nove izdelke in so prepričani, da bodo njihova inovativna in elegantna oblačila za dojenčke in otroke zadovoljila še tako zahtevnega kupca.
Karen logo

Prikaz vseh 14 rezultatov

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]