Poljski proizvajalec Endo pripisuje velik pomen zdravju in varnosti otrok, zato za izdelavo uporabljajo samo najkakovostnejše surovine. Tkanine, uporabljene med proizvodnjo, preizkušajo v pooblaščenih laboratorijih in tako ustrezajo najvišjim standardom Evropske unije. Tkanine ne vsebujejo alergenih in rakotvornih barvil, formaldehidov in pesticidov, imajo PH, ki je primeren za kožo. Zahvaljujoč temu so izdelki popolnoma varni za občutljivo otroško kožo. Oblačila so okrašena z ekološkimi odtisi iz barv na vodni osnovi. Imajo številne nagrade za najboljšo kakovost oblačil za dojenčke in otroke, prav tako pa certifikate podjetij in ustanov, ki ocenjujejo kakovost otroških izdelkov na poljskem trgu.

Endo pomeni udobje in edinstven slog, ustvarjen po zaslugi oblikovalcev in zavzetosti umetnikov. To je svet, zgrajen okoli najpreprostejših in najpomembnejših stvari. Je naravna vez med besedami in podobami, odraslimi in otroki, umetnostjo in vsakdanjim življenjem. Smešna besedila, pesmi, nenavadna grafika in prečiščeni detajli - to je zaščitni znak znamke.

endo-logo

Prikazovanje 1–36 od 52 rezultatov

Poljski proizvajalec ENDO pripisuje velik pomen zdravju in varnosti otrok, zato za izdelavo uporabljajo samo najkakovostnejše surovine.

Bluzice in tunike

Dekliška črtasta bluzica

19,99
40 %
20 %
7,99
50 %
40 %
20 %
20 %
7,99
30 %
11,89
20 %

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]