JACKY je nemški proizvajalec in uvoznik oblačil za dojenčke in malčke, vključno s spodnjim perilom in pižamami. Družinsko podjetje je ustanovljeno leta 1965 in delo uspešno nadaljuje že 2. generacija. Samostojni oblikovalci skupaj z lastniki podjetja razvijajo izključno njihovo kolekcijo, z veliko pozornostjo do praktičnih podrobnosti in visokih standardov kakovosti. Zaradi dolgoletnih izkušenj in spremljanja razvoja trga na tem področju razvijajo lepa, praktična in udobna, a varna in zdrava oblačila za dojenčke in otroška oblačila. Prisotni so v Nemčiji, Švici, Avstriji in na Irskem, preko uvoznikov oziroma distributerjev pa so prisotno skoraj v vseh vzhodnoevropskih državah.  Zagotavljajo najboljšo kakovost po privlačnih cenah. Vsa podjetja, ki proizvajajo za njih, so bodisi certificirana v skladu z Oeko-Tex Standard 100, BSCI ali SA 8000.
jacky-logo

Prikazovanje 1–36 od 39 rezultatov

JACKY je nemški proizvajalec in uvoznik oblačil za dojenčke in malčke, vključno s spodnjim perilom in pižamami. Družinsko podjetje je ustanovljeno leta 1965.

44 %
7,89
44 %
44 %
44 %
38 %
7,99
15 %

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]