Prikaz vseh 5 rezultatov

Dajte svojemu otroku občutek ugodja.

Ni lepšega kot zabava, ob kateri se naš otrok počuti popolnoma varnega! Na otip izjemno prijeten velur bo vašo malčico zagotovo spodbudil k obisku bazena, da se bo v njem počutila svobodno in udobno. Naši izdelki podpirajo razvoj otroka že od malih nog, skrbijo za telesno in čustveno sfero, predvsem pa – prinašajo veliko veselja! Njihova uporaba je neomejeno število možnosti. Seveda je z naše strani najbolj priporočljiv način, da ga napolnimo z ogromno žogicami, kar vam z veseljem predlagamo ob vsakem nakupu takšnega bazena! Prazen bazen lahko uporabite kot otroško igrišče ali celo, po igri, kot prostor za shranjevanje vseh igrač.

Naše stranke niso le vse večji zadovoljni starši. Tudi izobraževalne ustanove so tiste, ki skrbijo za najboljšo izobrazbo svojih učencev.

Žogice so narejene iz nestrupenega materiala. Čeprav so zaradi varnosti najmlajših zelo prožne, niso podvržene trajnim poškodbam. Imajo CE certifikat in premer približno 7 cm.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]