Premium tetra plenice iz muslina, 3 kosi, Srebrne mavrice in zvezdice

17,99

Te mehke tetra plenice so izdelane iz najkvalitetnejših vlaken. So zelo mehke in so vsestransko uporabne tako za dojenčka kot tudi za malčke. Lahko se uporabijo kot darilo, ki ga bo vesela vsaka mamica.

Te mehke in izjemno vpojne tetra plenice se uporabljajo za več namenov, še posebej v prvem letu otrokovega življenja: kot podloga za glavico v postelji ali v vozičku, kot krpa za brisanje dojenčkov, kot rjuha ali previjalna podloga pri previjanju, kot zaščita na ramenu pri podiranju kupčka otroka ali za široko povijanje.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , , ,

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]