Slinček z rokavi – Roza

Izjemno praktičen slinček z rokavi znamke Ethereal bo zaščitil malčkova oblačila pri hranjenju ali ustvarjanju, da se ne popackajo. Posebno primerni v času, ko bo vaš malček začel samostojno jest.  Slinček z rokavi je narejen iz otroku prijaznega materiala.

Slinček z rokavi omogoča, da oblačila vašega otroka ostajajo čista tudi v času hranjenja vašega malčka. Slinčki so izdelani skrbno, iz najboljših materialov s premišljenim dizajnom in predvsem so zelo uporabni. Enostavno jih zavežete z vrvico, kar omogoča hitro nameščanje in odstranjevanje, prav tako pa imajo praktičen žepek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

V spletni trgovini Cool kids spoštujemo in cenimo vašo zasebnost in osebne podatke, ki nam jih zaupate. Osebne podatke, ki jih pridobimo z nudenjem naših storitev, hranimo in obdelujemo v skladu z veljavno evropsko in slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR).

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti iz sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke
[]